Det siger kunderne om Instant Night

Vi har solgt mere end 2.000 Instant Night mørklægningsgardiner. Her kan du læse, hvad kunderne synes om Instant Night. Fælles for alle er, at søvn har fyldt alt for meget, og at Instant Night har hjulpet til bedre søvn. 

Find Instant Night her.
 

Pernille ville ønske at hun havde købt Instant Night tidligere

”Jeg læste om jer for et par år siden og fik aldrig bestilt dengang, fordi jeg ikke havde så mange penge og var i tvivl om det var pengene værd. Hvor kunne det bare have forskånet mig for nogle viiiirkelig lange putninger i de lyse sommeraftener.” ”Når man er en meget lidt handy type, der ikke rigtigt har nogen til at hjælpe sig, så er det helt genialt, at det ikke kræver værktøj af nogen art.” ”Jeg har fået bedre søvn i komplet mørke, og har nu et barn der ikke længere tror, at dagen starter kl. 5 om morgenen. Det er lettere at putte, fordi det ikke føles som om, at det er højlys dag, når han skal sove.” ”Jeg kan anbefale alle, der gerne vil have bedre søvn at bruge et Instant Night gardin og især til folk med børn, der ikke helt forstår, hvorfor de skal i seng, når det er helt lyst udenfor.”
 

Pernille Stokholm, mor til en gut på 3,5 år.

 

Bedre søvn med Instant Night

”Den største forandring Instant Night har givet mig er bedre søvn. Inden jeg købte gardinet, var jeg i tvivl, om det virkelig kunne mørklægge så godt, men det bedste ved gardinet er faktisk, at det giver totalmørklægning. Det er nemt at sætte op og ser pænt ud, når det er rullet op. Jeg kan nemt tage med ved overnatning andre steder.”
 

Annette Knudsen

 

 

Michelle prøvede mange mørklægningsgardiner, før hun faldt for Instant Night

”Før vi købte Instant Night oplevede vi, at det var sværere at få ungerne til at sove om sommeren. Vores store pige plejede at sige ”Jamen mor, det er jo ikke mørkt, så jeg skal jo ikke i seng”. Det forstod jeg egentlig godt, for om sommeren er hele værelse lyst op. Derfor satte jeg mig for, at finde nogle mørklægningsgardiner der kunne gøre det nemmere at få børnene til at sove, og som også kunne forlænge nattesøvnen til efter solopgang.

Jeg var lidt skeptisk i forhold til prisen på Instant Night, da jeg ikke vidste, om det ville virke. Jeg var lige nødt til at overveje, om jeg ville købe det, for jeg havde brugt mange penge på forskellige løsninger, som ikke virkede. Vi havde blandt andet fået et gardinfirma til at lave et gardin til os, men det mørklagde ikke ude i kanten, så prøvede jeg med gaffatape, men det var ikke så let, når vi skulle have det op og ned og det endte med at ødelægge vinduet.

Vi skulle bare have noget der hjalp nu, så ikke børnene stod op kl. 4 om morgenen. Så vi prøvede Instant Night, og det virkede. Der bliver så mørkt, at vi nu har en stjernelampe der lyser op i loftet, som pigerne falder i søvn til. Nu går det hurtigt med at putte vores store pige, fordi det er mørkt. ”
 

Michelle

 

Jakob har endelig fundet, et mørklægningsgardin der virker

Jacob arbejder om natten og har derfor brug for at lukke lyset ude, når han skal sove om dagen. Hør, hvordan Jacob siger om Instant Night: ”Jeg var mest bekymret for, om Instant Night ville passe til mine vinduer, for jeg har altid skulle købe specialsyede gardiner, da mine vinduer er brede. Jeg har prøvet mange mørklægningsgardiner gennem tiden, men de her er simpelthen de bedste jeg nogensinde har haft.”

”Det bedste ved Instant Night er, at det ikke kræver værktøj eller skruer at sætte op. Og så lukker de helt tæt. Både i toppen og i siderne, så der bliver helt mørkt. Jeg har købt et gardin der passer til døren og det er godt, når man har husdyr der hele tiden vil ud og ind af ens soveværelse så man ikke kan lukke døren.

”Alle der arbejder om natten eller på skiftehold, kan have glæde af et Instant Night mørklægningsgardin”
 

Jakob

 

Nu sover Claus’ 2-årige datter

Fantastisk produkt der har virket fra første dag. Vi prøvede Instant Night gardinet til vores 2 årige datters værelse efter sommertiden startede og hun ikke ville sove om aftenen og samtidig stod op 5.45 lidt for morgenfrisk :) Fra første nat med gardinet har hun sovet til kl. 7 og været nemmere at få i seng om aftenen. Gardinet er ikke så praktisk at rulle op, men vi tager det op og ned hver dag uden problemer. Og så kan det tages med til overnatning andre steder. Virkelig dejligt produkt der får vores varmeste anbefalinger.
 

Claus Gadegaard Højlund

 

 

Instant Night hjalp John og hustruen til bedre søvn og bedre humør

”Da jeg købte Instant Night, var jeg bekymret for, om det virkelig ville holde lyset ude af soveværelset, fordi vi havde oplevet, at andre mørklægningsgardiner ikke gjorde det.” Men heldigvis var det ikke tilfældet med Instant Night.

”Instant Night har givet os bedre søvn, fordi der nu er mørkt i soveværelset – tilmed er vi blevet gladere, fordi vi sover bedre, og så er det nemt at sætte op og tage ned igen.”

”Instant Night er en simpel løsning på et ofte stort problem. Det bedste ved det er, at gardinet er lavet af dejligt tykt sort stof, som holder lyset ude.”
 

John Friis Hansen

 

Har gjort en positiv forskel for mine børns søvn

"Jeg er super glad for gardinerne, det har gjort en rigtig positiv forskel ift. mine børns søvn, her hvor solen står tidligere op og går senere ned. Det går hurtigere med at falde i søvn og de sover længere i weekenden. Kvaliteten er rigtig lækker og de var lette at sætte op. Jeg har også anbefalet dem videre til andre" 😉
 

Dorthe

 

Se de oftest stillede spørgsmål om Instant Night her.


Sådan sættes Instant Night sættes op

Nem opsætning af mørklægningsgardinet Instant Night