Instant Night

- effektiv, fleksibel og mobil løsning til dig der vil sove bedre

Trænger du til at sove igennem, selv om det er lyst udenfor? Eller kunne ungerne, godt bruge en ekstra times søvn? Med mørklægningsgardinet Instant Night kan du nemt, hurtigt og mørklægge dine vinduer uanset, hvor du befinder dig.

Med Instant Night får du:

  • Nem opsætning uden værktøj
  • Effektiv mørklægning
  • Transportabelt mørklægningsgardin – så du kan sove godt på ferien

mørklægningsgardiner nem opsæting

Nem opsætning uden værktøj

Effektiv mørklægning

Sov godt på ferien

Instant Night består af tre dele: et gardin, en aluminiums teleskopstang og en praktisk transportpose. Teleskopstangen tilpasses vinduets bredde, hvorefter stangen sættes ind i løbegangen på gardinet. Dernæst sættes gardin og stang i spænd i vinduesåbningen. Instant Night kan tages ned og sættes op igen og igen. Instant Night fås i fire størrelser og hvert gardin kan variere ca. en halv meter i bredden. Instant Night produceres i sort kvalitetsstof. Instant Night kan sættes ind i vinduesåbningen, tæt på vinduet derved undgår du lys fra toppen og fra siderne, som man ofte oplever f.eks. ved brug af rullegardiner. Instant NightTM kommer i en praktisk transportpose, som gør det nemt at tage med, så du og familien kan sove godt, når I er på ferie. Når Instant Night er pakket sammen fylder standardgardinet ikke mere end 85 cm x 8 cm i diameter.

Hør, hvad kunderne siger om Instant Night

Mange kunder skriver til os, når de har mærket effekten af den bedre søvn. Se flere anmeldelser her.

Vi har været mega glade for det første vi købte og der hænger fast i vores søns soveværelse. Nu skal vi også have et i soveværelset, for et mørklægningsrullegardin dækker bare ikke i kanterne. Tak for jeres tunge gode gardin 🤗
Rikke

 

 

Super godt produkt. Har købt mørklægningsgardiner her af flere omgange. Det er er super produkt, som har givet os en bedre søvn, da det virkelig mørklægger rummet. Der ud over er det bare et lækkert højkvalitets produkt. Så vi er super tilfredse.
Thomas Kristensen

 

 

Jeg er super tilfreds med jeres mørklægningsgardiner. Har nu købt 2 stk. Til begge børneværelser og der er helt mørkt efter de har fået dem op at hænge. Og syntes det skide smart man kan tage dem med hvis man skal på ferie..
Ann-Kathrine Mathiesen

 

Så nemt sættes Instant Night op

 

 

 

Instant Night fås i 4 størrelser

     

Instant Night standard

 

 

Instant Night Medium

 

 

Instant Night Large

 

Instant Night XL

Standardgardin som passer til langt de fleste vinduer.
 

Bredde: 80-130 cm
Højde: op til 145 cm


Fås i sort.

  Medium passer til det klassiske trefags-vindue som typisk ses i gamle bygninger i storbyerne.
 

Bredde: 110-160 cm
Højde: op til 150 cm


Fås i sort og grå.

 

Large passer til almindelige døre og høje smalle vinduer.
 

Bredde: 68-105 cm
Højde: op til 210 cm


Fås i sort og grå.

 

XL passer til brede vinduer og døre som fx en dobbelt terrassedør.
 

Bredde: 110-160 cm
Højde: op til 210 cm


Fås i sort.

     


Se de oftest stillede spørgsmål om Instant Night her.


Hør, hvad bloggerne siger om Instant Night

Vi udstyrede en række bloggere med et Instant Night gardin og bad om deres ærlige mening. Nedenfor kan du høre, hvad de synes om Instant Night.

       

Mie fra madling.dk

”Når vi har været på sommerferie, har vi ofte bøvlet både med tæpper, store puder, stanniol og tape i forsøg på at gøre hotelværelset eller sommerhuset mørkt til natten. Det har ikke været en hel nem opgave. Instant Night gardinet er meget nemt og hurtigt at sætte op og lige så nemt at tage ned igen, og så er det lavet så det lukker lys ude i alle siderne og øverst.”
Læs hele indlægget her.

 

Tina fra fuldtidsmor.dk

“Det er da for sejt – jeg monterede helt selv gardinet på børneværelset på under 10 min. Det er vildt smart faktisk – der er en justerbar stang med, som tilpasses vinduets bredde, og derefter kan sættes ind i vinduet med gardinet på. Og det aller smarteste er at man bare kan tage stangen ud af vinduet igen, pakke gardinet ned og tage det med på overnatning eller ferie. Der er ingenting der er skruet fast, og man undgår derfor huller i væggen og lysningerne i vinduet.”
Læs hele indlægget her.

 

Tatjana fra kvinderudenfilter.dk

”Det er det mest tætsluttende, mørklæggende gardin jeg nogensinde, i hele mit liv på 28 år – snart 29, er stødt på. Aldrig har jeg oplevet noget så godt virkende før udover en dyne over hovedet selvfølgelig.”
Læs hele indlægget her.Nem opsætning af mørklægningsgardinet Instant Night