FAQ | Mørklægningsgardinet Instant Night

Hvad får Instant Night til at holde sig oppe?

Der følger en gardinstang med, når du køber et Instant Night. Stangens længde justeres, så den passer til vinduesåbningens bredde. Stangen gøres én cm længere end vinduesåbningen og sættes ind i gardinets løbegang foroven. En fjeder i stangen gør det muligt at sætte Instant Night i spænd i vinduesåbningen.

Hvordan sikrer man at Instant Night lukker lyset ude?

I modsætning til andre mørklægningsgardiner, sidder Instant Night tæt på ruden, og det i sig selv giver god mørklægning. I toppen af gardinet er der to cm overskydende stof, som lukker alt lys ude for oven. Nederst er der ekstra stof som ligger i vindueskarmen og lukker alt lys ude for neden. For at undgå lys i siderne, skal stoffet følge væggen i vinduesåbningen. Det kan f.eks. opnås ved, at du kører du hånden ned langs stoffets sider, så stoffet lægger sig mod vinduesåbningen. Se, hvordan i videoen nedenfor.

Fås Instant Night i andre farver?

Instant Night fås i sort i vores fire standard størrelser. Desuden fås Instant Night standard Instant Night Large i grå. Du finder dem alle her.

Kan man bestille Instant Night på andre mål?

Når vi har tid syr vi gerne Instant Night på specialmål, der vil forekomme lidt længere leveringstid ca. en uge. Skriv til os på info@howtosleepbetter.dk, for at få et tilbud på specialsyede Instant Night mørklægningsgardiner. Instant Night syet på specialmål tages ikke retur.

 

Hvordan kan gardinets bredde variere?

Der følger en gardinstang med, når du køber et Instant Night, denne stang justeres, så den passer til vinduesåbningen. Stangen gøres én cm længere end vinduesåbningen og sættes ind i gardinets løbegang foroven. Selve gardinet har elastik i toppen, som tilpasser stoffets bredde til stangens længde og dermed til vinduets bredde.

 

Kan Instant Night falde ned?

Nej. Vi har endnu ikke oplevet at Instant Night er faldet ned. Det afgørende er, at stangen er justeret til den rette bredde. Stangen skal være en cm bredere end vinduesåbningen. Desuden er Instant Night forsynet med kunstlæder i hvert hjørne, hvilket gør presset skånsomt mod væggen og sikrer at gardinet ikke glider ned.

 

Hvor dyb skal vindueskarmen være?

Vi anbefaler at din karm er 3 cm dyb, for at sætte mørklægningsgardinet op. Den tykke ende på stangen er ca. 2,5 cm, og så kommer gardinet uden på.

Kan man sætte Instant Night uden på et andet gardin?

Ja, hvis åbningen er min. 3 cm dyb, kan du nemt sætte Instant Night uden på et andet gardin. På den måde kan du nøjes med at bruge det i de lyse måneder, hvis du foretrækker det.

Kan Instant Night vaskes?

Ja, vi anbefaler, at du håndvasker det.

Er bredden på Instant Night nøjagtig de mål som står på hjemmesiden?

Nej, bredden på gardinerne og stangen er en anelse længere, end det som står på webshoppen, for st sikre den bedste mørklægning.

Skal jeg tage Instant Night ned om dagen, for at lukke dagslyset ind?

Nej, du skal blot rulle gardinet op og fastgøre det med stropperne i toppen. Se, hvordan i videoen nedenfor.

 


Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende en SMS på +45 31 21 02 44. Du kan også skrive til info@howtosleepbetter.dk.