Om HowToSleepBetter

How To Sleep Better er en lille webshop med speciale i søvn. Vi har blandt andet udviklet de mobile mørklægningsgardiner Instant Night, som du kan bruge hjemme eller tage med på farten. Vores krav til gardinet var, at det skulle være lystæt og nemt at sætte op uden værktøj. Det lykkedes, og vi er glade for at kunne præsentere dig for Instant Night.

Da vi fik vores første datter, Eline, kom søvn for alvor på dagsordenen, for Eline vidste ikke at babyer og deres forældre har brug for masser af søvn, også om sommeren, hvor dagene er lange og nætterne lyse. Resultatet var skrig og skrål ved sengetid og trippende fødder klar til leg i de tidlige morgentimer, ofte før kl. 5. Løsningen var dobbelte mørklægningsgardiner på børneværelset, for udhvilede børn og forældre er bare sjovere. Men hos bedsteforældrene og på ferier og weekendture manglede der mørklægning, ofte finder man kun nogle fine lyse hørgardiner, som på ingen måde holder lyset ude. Der har man brug for et mobilt mørklægningsgardin.

Vi håber, at du må blive lige så glad for Instant Night, som vi har været. Hos How To Sleep Better udvikler vi nye produkter inden for søvn, og har snart spænede nyheder på vej. Senest har vi tilføjet natlamper til vores sortiment. Så hold øje med vores hjemmeside, hvis du vil se hvad vi har, der kan hjælpe dig til bedre søvn.

Carina og Anders Risbjerg Johnsen
Founders af HowToSleepBetter