Hvad er Pixelhobby?

Oprettet d.

Hvad er Pixelhobby?


Pixelhobby er små firkantede ”perler”, som sættes på en plade eller nøglering, så de danner et mønster eller et billede. Pixelhobby er for drenge og piger fra fem til 12 år. Se HowToSleepBetters udvalg af Pixelhobby her.

Hvordan virker Pixelhobby?

Pixelhobby minder lidt om små perleplader, men pixelhobby er mere krævende og er derfor egnet til større børn. Pixelhobby perlerne ikke skal stryges, de sidder selv fast på pladen. Når man køber et sæt Pixelhobby, indeholder det oftest inspirationshæfter med forslag til motiver. Man lægger blot den gennemsigtige basisplade eller nøglering ovenpå motivet i hæftet og sætter derefter Pixelhobby perlerne på.
 

Se, hvordan Pixelhobby fungerer her:
 

Den bedste gave er hjemmelavet

Det er oplagt at børn laver Pixelhobby gaver til forældre og bedsteforældre, f.eks. er en pixelhobby nøglering en sød og personlig gave. Samtidig får børnene stimuleret finmotorik og koncentrationsevne. når de laver gaven.
 

Pixelhobby farver og ark

Hvert ark Pixelhobby perler indeholder 140 pixelperler á 2 x 2 mm. De fås i mange farver, som du enten selv kan udvælge, eller du kan købe færdige sæt, som indeholder de fleste farver.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar