Hvad er Pixelhobby?

Oprettet d.

Hvad er Pixelhobby?


Pixelhobby er små firkantede ”perler”, som sættes på en plade eller nøglering, så de danner et mønster eller et billede. Pixelhobby er for drenge og piger fra fem til 12 år. Hos HowToSleepBetter finder du Pixelhobby til Danmarks bedste priser - se vores udvalg her.

Hvordan virker Pixelhobby?

Pixelhobby minder lidt om perleplader, men er mere krævende og er derfor egnet til større børn. Dog skal det siges, at der findes XL-pixel perler til mindre børn. Det smarte ved pixel perler er, at de ikke skal stryges for at sidde fast, de sidder fast på pladen, når man sætter dem på. Det gør det nemt for mindre børn at lave, når de ikke skal vente på at mor eller far har tid til at stryge deres perleplader. Noget af det bedste ved Pixelhobby er at børnene kan lave søde og nyttige gaver til familien. Alle kan bruge en ny nøglering og basispladerne kan bruges som underlag til en kop, så man skåner bordet. Du kan også sætte en magnet bag på basispladen, så bliver det til en fin og personlig magnet til køleskabet. Der findes motivhæfter, som man kan følge, eller også kan man lade fantasien få frit spil.

Se, hvordan Pixelhobby fungerer her:

Pixel perler fremmer finmotorikken

Hygge med Pixel perler fremmer finmotorikken og er en hyggelig beskæftigelse for både børn og voksne. Barnet får øvet sit pincetgreb i stor stil og kommer helt ned i gear. Vores oplevelse er at barnet kan sidde fordybet i timevis med de små pixel perler.
 

Inspiration til Pixelhobby

Når man køber et Pixelhobby kit hos HowToSleepBetter, indeholder det inspirationshæfter med idéer til motiver. Man lægger blot den gennemsigtige basisplade eller nøglering ovenpå motivet i hæftet og derefter sætte pixel perlerne fast på pladen. Det gør det nemt for børn i mange aldre, da de ikke skal sidde og tælle sig frem til placeringen af pixel perlerne. Har du lyst til at lave dit eget pixel mønster frem for at bruge et fra hæfterne, kan du her bruge Pixelhobbys mønster generator til at skabe dit eget motiv. Du finder den her.


Hos HowToSleepBetter tilbyder vi tre forskellige størrelser færdige Pixelhobby kits, hvor der er alt hvad du skal bruge til at lave Pixelhobby.

 

Pixelhobby kits fra HowToSleepBetter

Pixelhobby Kit Small

Består af:
20 pixel ark i 20 farver
4 nøgleringe
3 basisplader
4 små inspirationshæfter

Pris 139 kr.

 

Pixelhobby kit small se mere

Pixel perler kit medium

Pixelhobby Kit Medium

Består af:
26 pixel ark i 20 farver
14 nøgleringe
2 små inspirationshæfter

Pris 199 kr.

 

Pixelhobby kit medium se mere

Pixelhobby Kit Large

Består af:
40 pixel ark i 20 farver
8 nøgleringe
6 basisplader
4 små inspirationshæfter

Pris 249 kr.

 

Pixelhobby kit large se mere

Færdige Pixelhobby samlesæt

Pixelhobby fås også i større samlesæt, som kan minde en smule om puzzlespil. De fås i mange søde motiver og består af 4 store basisplader inkl. de pixel perler, der skal bruges for at lave motivet. Basisplanerne sættes sammen med en lille dovetail, som naturligvis også følger med i sættet.

Pixel perler motiv hund

Pixelhobby sæt - hund

Pris 329 kr.

Pixel perler hund sæt

Pixel perler motiv hest

Pixelhobby sæt - hest

Pris 329 kr.

Pixel perler hest sæt

Pixel perler motiv panda

Pixelhobby sæt - panda

Pris 329 kr.

Pixel perler tiger sæt

Pixel perler motiv tiger

Pixelhobby sæt - tiger

Pris 329 kr.

Pixel perler tiger sæt

Tilbehør til pixelhobby

Der findes en del tilbehør til Pixelhobby. Hos HowToSleepBetter sælger vi blandt andet magneter til basispladerne. Så du kan hænge dem på køleskabet. Hvis du vil samle flere basisplader for at lave et større motiv, skal du bruge dovetails, som vi også sælger i vores webshop. Desuden har vi forskellige møsnsterhæfter, som kan købes separat, hvis børnene har venner hjemme, som skal hygge med Pixelhobby.

Den bedste gave er hjemmelavet

Pixelhobby er oplagte gaver til forældre og bedsteforældre, f.eks. er en pixelhobby nøglering en sød og personlig gave. Samtidig får børnene stimuleret finmotorik og koncentrationsevnen, når de laver gaven. Modtageren vil uden tvivl sætte pris på en personlig og nyttig gave.

Pixelhobby farver og ark

Hvert ark pixel perler indeholder 140 perler á 2,5 x 2,5 mm. De fås i mange farver, som du enten selv kan udvælge, eller du kan købe færdige Pixelhobby kit, som indeholder de fleste farver. Som beskrevet længere oppe sælger vi tre forskellige størrelser Pixelhobby kit, så du eller dit barn hurtigt er i gang. Alle kit indeholder pixel perler i min. 20 farver, plader og inspirationshæfter med pixelhobby mønstre. Find de færdige pixelhobby kit her.

Vær kreativ med god samvittighed

Pixel perlerne er er lavet af bioplast på en bæredygtig måde. Råvarerne til bioplasten kommer fra bioethanol, som er opnået fra sukkerrør. Derfor er pixel perlerne 100% genanvendelige. Både pixel perler og pladerne er produceret i rene materialer uden skadelige stoffer, som kan fremkalde allergi. Maskinerne der bruges i produktionen, anvender smøremidler, der er egnet til fødevare emballage, for at sikre sundheden. Metalkæderne er nikkelfri. Derfor er Pixelhobby et sikkert valg, når dit barn skal være kreativ. Se hele vores udvalg af Pixelhobby her.

Pixel perler basisplade med motiver


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar