Graviditetspuden hjælper Camilla med at finde ro, når hun skal sove

Oprettet d.

Graviditetspuden hjælper Camilla med at finde ro, når hun skal sove


Camilla er fysioterapeut og så venter hun og kæresten deres første lille baby til oktober. Camilla har sovet hver nat med graviditetspuden Instant Comfort J siden starten af maj. Der hersker ingen tvivl om, at puden har givet Camilla en bedre og mere rolig søvn.


Hør Camilla fortælle om hendes oplevelse med Instant Comfort J.

”Jeg har altid sovet på ryggen, men efter jeg blev gravid, kunne jeg ikke længere det, fordi jeg blev øm i lænden. Det har tvunget mig til at ligge på siden, hvilket jeg aldrig har brudt mig om, men efter jeg fik Instant Comfort J, er det nu lykkes mig at finde ro, når jeg ligger på siden.

Noget af det der er allerbedste ved Instant Comfort J er størrelsen og fastheden. Jeg er ret høj, så inden jeg købte, den var jeg bekymret for, om den ville passe til min krop, og om jeg kunne finde ro med den. Det viste sig ikke at være noget problem, og når jeg lægger mit ben på puden synker det ikke i, som jeg havde frygtet.

Puden har givet mig en mere rolig nattesøvn, fordi jeg ikke karter rundt i sengen længere. Jeg glæder mig også over, at den kan bruges, når baby kommer f.eks. når jeg skal amme om natten. Når jeg står op om morgenen, har jeg opdaget at min kæreste lægger sig med den – på den måde er den ikke kun en graviditetspude. Det flyder jo noget at have en graviditetspude i sengen, men vi kan sagtens ligge og flette fingre over puden alligevel.

Jeg kan anbefale andre at bruge Instant Comfort J. Jeg er selv fysioterapeut og kan sagtens se, at andre med problemer i bevægelsesapparatet kan have glæde af den.”

Camilla Meyer, fysioterapeut

 

Graviditetspude

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar