Mørklægningsgardin 110 cm

Tilbage til ordbogen
 

Er dit vindue omkring 110 cm bredt, og leder du efter et mørklægningsgardin, er det naturligt at overveje de traditionelle rullegardiner med mørklægning.

Inden du går i gang med at bestille et mørklægningsgardin, vil vi gerne præsentere dig for et alternativ, som:

  • Er markant nemmere at montere.
  • Mørklægger betydeligt mere effektivt.
  • Kan tages med dig, hvis du skal sove et andet sted.

Udfordringer med rullegardiner:

Kraftigt lysindfald: Selvom rullegardiner er designet til at blokere lys, opleves der ofte problemer med, at lyset trænger ind fra toppen og siderne. Det kan faktisk være en udfordring at opnå tilstrækkelig mørklægning.

Monteringsproblemer: Det sker ofte, at man er nødt til at vælge et gardin, der næsten passer til ens vindue. Selv en forskel på blot 1-2 cm tillader lys at sive ind. Hvis du bor i ældre ejendomme, kan vinduerne endda variere lidt i bredden, hvilket gør det vanskeligt at få et rullegardin til at lukke helt tæt ned.

Begrænset tilpasning: Almindelige rullegardiner har ofte begrænset fleksibilitet, når det kommer til at tilpasse sig forskellige vinduesstørrelser eller -former. Dette kan gøre det udfordrende at opnå en perfekt pasform for optimal mørklægning.

Lydproblemer: Nogle rullegardiner kan være støjende, især hvis du ønsker at sove med vinduet åbent på en lun aften. Vindens påvirkning kan få bundstangen til at slå mod vindueskarmen, hvilket kan være forstyrrende under søvnen.

Instant Night – løsningen på alle disse problemer

Et danskproduceret gardin, Instant Night, effektivt imødekommer de ovenstående problemstillinger.

Effektiv mørklægning: Instant Night tilbyder forbedret mørklægningsevne sammenlignet med almindelige mørklægningsgardiner og rullegardiner. Dets design sikrer en bedre blokering af lys, da det spændes fast i vindueskarmen, så det effektivt lukker af for lyset i både toppen og siderne.

Nem montering: Instant Night kan sættes op på under 3 minutter uden brug af værktøj eller huller i væggen. Installationen er enkel: Tag gardinet og stangen ud af den medfølgende transportpose og tilpas stangen til dit vindues bredde. Før stangen ind i gardinets løbegang og sæt det i spænd i vindueslysningen.

Nem tilpasning: Instant Night mørklægningsgardinerne kan justeres med ca. 50 cm i bredden, så du nemt kan tilpasse det præcist til dit vindue.

Lydløs: Instant Night er lavet af holdbart, støjfrit mørklægningsstof, der ikke afgiver nogen lyde, selv når det blæser.

Mobilitet: Instant Night er nemt at medbringe på ferie. Gardinet leveres i en praktisk transportpose, der fylder minimalt i bilens bagagerum. Det er let at montere og demontere, hvilket giver dig mulighed for at skabe et optimalt sovemiljø, uanset hvor du befinder dig.

På jagt efter mørklægningsgardiner 110 cm?

Instant Night fås i 4 størrelser, hvoraf 3 passer til 110 cm. Du skal kun overveje længden. Skal gardinet passe til et vindue, der er lige så højt som en dør, bør du vælge XL. Er det mere standard vindueshøjde, har du valget mellem standard eller medium.

Instant Night fås i 4 størrelser

 


Instant Night 
- Standard

Standardgardin som passer til langt de fleste vinduer.  


Bredde: 80-130 cm

Højde: op til 145 cm 


Fås i sort.

Instant Night 
- Medium

Medium passer til det klassiske trefags-vindue, som typisk ses i gamle bygninger i storbyerne.

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 150 cm


Fås i sort.

Instant Night 
- Large

Large passer til almindelige døre og og høje smalle vinduer.


Bredde: 68-105 cm

Højde: op til 210 cm

Fås i sort.

Instant Night 
- XL

XL passer til brede vinduer og døre som fx en dobbelt terrassedør.  

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 210 cm


Fås i sort.


Instant Night forhandles udelukkende hos HowToSleepBetter. Se mere om Instant Night her.
 


 

Tilbage til ordbogen