Gardiner til terrassedør

Tilbage til ordbogen
 

Gardiner til terrassedøre spiller en afgørende rolle i enhver boligs indretning, idet de ikke blot tilbyder beskyttelse mod solens stråler eller nysgerrige blikke udefra, men også tilføjer et æstetisk element til rummet.

Valget af de rette gardiner kan ændre dynamikken i et rum, forbedre dets funktionalitet og skabe en indbydende atmosfære. Det er derfor essentielt at vælge gardiner, der ikke blot matcher interiøret, men også imødekommer de praktiske behov og æstetiske ønsker.

Er du på udkig efter mørklægningsgardiner til din terrassedør?

Hvis selve mørklægningselementet er vigtigt for dig, skal du overveje hvor meget lys, du er villig til at gå på kompromis med. De fleste mørklægningsgardiner lukker nemlig lys ind både i toppen og i siderne. Tag f.eks et rullegardin – uanset hvor tæt du sætter det på ruden, kan det næsten ikke undgås, at der kommer lys ind af siderne og i toppen. Skal du bruge det i et soveværelse kan det være uhensigtsmæssigt, da det er svære at sove, når der er lyst i rummet.

Effektiv mørklægning med Instant Night

Hos HowToSleepBetter har vi udviklet et særdeles effektivt mørklægningsgardin, som du kan sætte op uden at bruge nogen former for værktøjer. Fordi du kan sætte det helt tæt på døren, kan du undgå at lyset kommer ind ad siderne. I toppen er Instant Night forsynet med en elastisk løbegang, hvilket gør at gardinet nemt kan tilpasses til netop din dør. Desuden modvirker det også, at der kommer lys ind oppefra. Du kan endda tage Instant Night med på ferien – så du og familien kan sove godt, når I er ude.

Instant Night fås i 4 størrelser

Nedenfor kan du se en liste over, hvilke størrelser Instant Night kommer i. Til terrassedøren anbefaler vi at du kigger på Large eller XL.


Instant Night 
- Standard

Standardgardin som passer til langt de fleste vinduer.  


Bredde: 80-130 cm

Højde: op til 145 cm 


Fås i sort.

Instant Night 
- Medium

Medium passer til det klassiske trefags-vindue, som typisk ses i gamle bygninger i storbyerne.

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 150 cm


Fås i sort.

Instant Night 
- Large

Large passer til almindelige døre og og høje smalle vinduer.


Bredde: 68-105 cm

Højde: op til 210 cm

Fås i sort.

Instant Night 
- XL

XL passer til brede vinduer og døre som fx en dobbelt terrassedør.  

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 210 cm


Fås i sort.


Instant Night forhandles udelukkende hos HowToSleepBetter. Se mere om Instant Night her.
 


 

Tilbage til ordbogen