Mørklægningsgardiner med skinner

Tilbage til ordbogen
 

Mørklægningsgardiner med skinner udgør en smart og funktionel løsning for at skabe et mørkt sovemiljø. De er designet til at tilbyde forbedret lyskontrol og mørklægning i rummet, hvilket bidrager til at forbedre søvnkvaliteten. Men der er visse udfordringer ved at vælge mørklægningsgardiner med skinner.

Mørklægningsgardiner med skinner er konstrueret med specielle skinner langs gardinernes sider og top, hvilket gør det muligt at sikre en mere præcis og effektiv mørklægning. Disse skinner tillader gardinet at passe tættere til vinduesrammen og forhindrer lys i at trænge ind fra kanterne og toppen af gardinet. Deres design giver mulighed for en næsten total blokering af lys, hvilket skaber et behageligt og mørkt miljø perfekt til søvn.

Der er dog visse overvejelser du bør gøre dig, inden du investerer i et gardin med skinner.

Pris: Et gardin med skinner er ofte dyrt, da det skal produceres så det passer nøjagtig til dit vindue. Alternativt skal du overveje at lave skinnerne selv og sætte i vindueslysningen. Det kan gøres relativt billigt, men det tager tid og ikke mindst snilde at få det til at se godt ud. Skinnerne skal naturligvis skrues fast i vindueslysningen, hvilket bringer os til det næste problem.

Opsætning: For at sætte et gardin med skinner op kræver det, at du laver huller i din væg eller vindue. Det kan være rigtig kedeligt, især hvis du bor i en bolig, hvor du ikke må lave huller i væggen. Desuden kræver gardinskinner en omfattende installation med nøjagtige målinger, fastgørelse af monteringsbeslag og justeringer for at sikre, at skinnerne er korrekt placeret.

Mobilitet: Når først du har sat gardinet op i et rum, kan du ikke flytte på det. Det passer udelukkende til det ene vindue.

 

Et effektivt alternativ til mørklægningsgardiner med skinne


Et rigtig fornuftigt alternativ til mørklægningsgardiner med skinner er mørklægningsgardinet Instant Night. Det mørklægger utrolig effektivt, men kan i modsætning til gardiner med skinner installeres på få minutter uden at du skal bruge værktøj eller lave huller i dit vindue eller vindueslysning.

Sådan installerer du Instant Night:
1. Pak Instant Night ud af transportposen.
2. Lav den medfølgende stang 1-2 cm bredere end dit vindue.
3. Indsæt gardinstangen i løbegangen på Instant Night-gardinet.
4. Pres stangen sammen og sæt den ind i vindueslysningen og slip. Nu sidder gardinet i spænd i vindueslysningen.

Så nemt er det at installere Instant Night.

Hvorfor mørklægger Instant Night så effektivt?

Grunden til at Instant Night mørklægger så effektivt er fordi det kan sættes helt tæt på ruden. Derfor kommer det ind og dækker for selve vinduesrammen, hvilket svarer lidt til det der sker, når du bruger et mørklægningsgardin med skinner.

At vælge mellem gardinskinner og mørklægningsgardiner som Instant Night afhænger af individuelle præferencer, budget og behov. Hvis nem installation, mobilitet og omkostningseffektivitet er vigtigt for dig, kan Instant Night være et mere attraktivt valg end permanente gardinskinner.

Instant Night fås i 4 størrelser

 


Instant Night 
- Standard

Standardgardin som passer til langt de fleste vinduer.  


Bredde: 80-130 cm

Højde: op til 145 cm 


Fås i sort.

Instant Night 
- Medium

Medium passer til det klassiske trefags-vindue, som typisk ses i gamle bygninger i storbyerne.

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 150 cm


Fås i sort.

Instant Night 
- Large

Large passer til almindelige døre og og høje smalle vinduer.


Bredde: 68-105 cm

Højde: op til 210 cm

Fås i sort.

Instant Night 
- XL

XL passer til brede vinduer og døre som fx en dobbelt terrassedør.  

Bredde: 110-170 cm

Højde: op til 210 cm


Fås i sort.


Instant Night forhandles udelukkende hos HowToSleepBetter. Se mere om Instant Night her.
 


 

Tilbage til ordbogen