Gardiner uden at bore: Nem montering uden værktøj

Tilbage til ordbogen
 

Det kan være mere end et behov for at skabe en hyggelig atmosfære i ens hjem, der tvinger en til at sætte gardiner op. I langt de fleste tilfælde har man også et ønske om at skærme af for nysgerrige blikke og skabe en privat atmosfære.

Brugen af gardiner uden borehuller reducerer behovet for permanent fastgørelse, hvilket gør dem ideelle til lejeboliger eller for dem, der foretrækker en midlertidig løsning. Deres lette installation og demontering giver en større fleksibilitet og mulighed for at ændre indretningen uden større besvær. Derfor kan det være en fordel at kigge mod gardinstænger der kan sættes op uden at bore.

Hos HowToSleepBetter forhandler vi gardinstænger af en lækker kvalitet som tilbyder lige netop den funktion, at de kan sættes op, uden at du skal lave huller i væggen eller vinduet. De er designet til at passe og hænge uden brug af værktøj eller installationsteknikker, der kan beskadige eller ændre vindueskonfigurationen.

Hvordan virker gardinstængerne?

Du skal blot træk gardinstangen ud i den ønskede længde og spænd den. Bemærk, at længden skal være 1-2 cm længere end åbningen. Inde i stangen er der en fjeder, der gør det muligt at presse stangen sammen og sætte den i spænd i åbningen.

Vores gardinstænger fås i 4 størrelser og i farverne sort aluminium og rustfri stål.

Find din gardinstang her.
 

Mørklægningsgardiner uden at bore

Ønsker du at opsætte mørklægningsgardiner uden at bore har vi også vores eget unikke produkt Instant Night, som tilbyder en meget effektive mørklægning.

Princippet er det samme som med gardinstængerne. Så du kan nemt tage Instant Night med dig, når du skal sove ude.


Du kan se alt om mørklægningsgardinet Instant Night her.
 


 

Tilbage til ordbogen